0650 - 991 30info@stedings.se

3D-scanning i Norrtälje, Södertälje och på Östermalm

3D-scanning i Norrtälje, Södertälje och på Östermalm

Är du intresserad av att få hjälp med en 3D-scanning i Norrtälje, Södertälje eller på Östermalm? I så fall har du kommit fullständigt rätt. Vi på Stedings Maskinbyrå AB kan hjälpa dig med det mesta inom denna branschen. Vi har varit verksamma under många år. Företaget startade redan 1975. Det var Gunnar Steding, som var den ursprunglige initiativtagaren till företaget. Företaget var till en början mest inriktat mot konstruktion av skogsindustrimaskiner och skogsfordon. Efter några år, så började Gunnar Steding att titta på möjligheten att använda CAD/CAM-tekniken för att formbestämma, produktutveckla, konstruera och även NC-bereda olika typer av produkter och formverktyg med inriktning mot bilindustrin, flygindustrin, plast- och metallindustrin, modellsnickerier, verktygsmakare och gjuterier.

Kvalitativt arbete är viktigt för oss

Här på vårt företag, Stedings Maskinbyrå AB, är kvalitativt, noggrant och effektivt arbete av yppersta vikt för oss. Vi arbetar alltid för att våra kunder skall få den hjälp som de är i behov av. När vi åtar oss et uppdrag, så utgår vi alltid efter de förutsättningar, önskemål och behov som du som kund har gällande vårt arbete.

Internationell erfarenhet

Vi har arbetat mycket internationellt och de områden som vi har mest erfarenhet av är USA, Ryssland, Kina, Skandinavien och Västeuropa. Vi har utbildat ingenjörer från Sydafrika, Brasilien, Tjeckien och Ungern. Vi är mycket kunniga i att utvärdera, komplettera och att ta fram anpassade lösningar. Vi har genom åren blivit mycket kunniga inom våra arbetsområden.

Våra tjänsteområden

Vi arbetar inom en rad olika områden. Förutom 3D-scanning, så erbjuder vi även tjänster inom bland annat efterbehandling och analys, konvertering och reparation, kvalitetssäkring, konstruktion, utbildning, produktion och inköp.

Om du är intresserad av våra tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta oss för mer info kring hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi hjälper alla och för oss finns det varken ett för litet- eller ett för stort arbete. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med.